Voet behandelingen
Pedicurebehandeling 

In het dagelijks leven worden onze voeten helaas nog wel eens vergeten. Hierdoor ontstaan er regelmatig klachten zoals: overmatig eelt, likdoorns, nagelproblemen etc.  Deze klachten zijn makkelijk te verhelpen in onze professionele pedicure salon in Rosmalen, waar voetverzorging hoog in het vaandel staat.

Als u voor de eerste keer een afpsraak maakt bij Mizzy-t, dan krijgt u automatisch een intake gesprek waarin uw wensen en behoeften besproken zullen worden en we de behandeling zullen doornemen. Heeft u een bepaalde angst voor een pedicure behandeling, dan zullen wij hier uiteraard rekening mee houden. In de meeste gevallen zullen uw pijnklachten direct verholpen worden.

Wij werken met de nieuwste professionele apparatuur en tevens werken wij volgens de hygiënerichtlijnen van de code voor het voetverzorgingsbedrijf. In deze code zijn regels en richtlijnen opgenomen m.b.t. hygiene, arbo en milieu.

Ingroeiende nagels
Kloven
De normale nagel of een punt van de nagel drukt te ver in de nagelwal en veroorzaakt eeltvorming en likdoorns. Veelal gaat dit gepaard met pijn en een eventuele rode huid. Vaak ontstaat een ingroeiende nagel bij de grote teen.
» Lees meer
Kloven zijn kleine barstjes/scheuren in een vaak zeer droge huid, die op lange termijn pijnlijk kunnen zijn of zelfs kunnen gaan bloeden. Kloven kunnen eeltvorming of ontstekingen veroorzaken. Ze komen vaak voor op de hiel van de voet en vaak blijven pluisjes van de sokken aan de huid hangen.
» Lees meer
Schimmelnagels
Eelt
Een schimmelinfectie ontstaat door schimmels die zich in de huid en ook in nagels vestigen d.m.v. sporen. Een schimmelnagel is vaak een verdikte, verkleurde en brokkelige nagel. Soms wordt zo’n nagel ook wel kalknagel genoemd, maar dit hoeft niet perse zo te zijn.
» Lees meer
Eelt heeft in eerste instantie een beschermende functie op onze voeten, die ervoor zorgt dat de huid niet te snel beschadigd wordt. Indien er echter teveel eelt ontstaat, door bijvoorbeeld druk of wrijving, kunt u dit laten weghalen door een Pedicure.
» Lees meer
Voeten verwenbehandeling
Nagelreparatie/correctie
Voet-behandelingen Beauty-behandelingen Maak direct een afspraak
Last van vervelende kwaaltjes. Mizzy-t bepaald bij een intake gesprek wat er mankeert en start in overleg het plan van aanpak. U kunt bij ons terrecht voor een aantal beauty behandelingen zoals wimper extensions of een heerlijk Indian-head massage. Last van uw voeten of zin in een beauty behandelingen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak
Lees meer... Lees meer... Lees meer...

Contact Openingstijden Volg ons

Mizzy-t Beauty & Feet

Marina van der Aa

Heidonk 1

5242GS Rosmalen

 

 

0648765474

 

 

www.mizzy-t.nl

 

 

info@mizzy-t.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

 

09:00 - 20:00 uur

09:00 - 20:00 uur

09:00 - 20:00 uur

09:00 - 13:00 uur

Gesloten

Alleen op afspraak

Gesloten

 

Buiten onze openingstijden alleen op afspraak

 

 

Blijf op de hoogte van onze activiteiten