Beauty behandelingen
Cosmetische Camouflage  
Sommige huidaandoeningen zijn helaas niet te behandelen of misschien hoeven ze zelfs niet behandeld te worden. Cosmetische camouflage is enerzijds het zoveel mogelijk onzichtbaar maken van een ongewenste aandoening en anderzijds het afleiden van de aandacht van de aandoening. Ook het verleggen van accenten in het gezicht, het benadrukken van ‘goede’ dingen, hoort daarbij.  
Zelf aanleren (eventueel)
Iedere aandoening en iedere huid vraagt om een andere benadering.  Het uitgangspunt is dat de cliënt (vrouw, man of kind) de camouflage (eventueel) zelf kan aanbrengen. Tijdens een aantal behandelingen leert de camouflagist deze techniek aan. De camouflage wordt met speciale producten gefixeerd (36 uur) en u kunt zelfs een bezoek brengen aan de sauna, zwemmen of sporten.
Welke huidproblemen?

Bij wijnvlekken, pigmentvlekken, couperose, vitilogo, exceem en oppervlakkige littekens bereikt men goede resultaten. De aandoening wordt bedekt en de kleur wordt aangepast aan de huid eromheen. Ook acne is een probleem wat gecamoufleerd kan worden.

Ook het (tijdelijk) wegwerken van tatoeages is een onderdeel van cosmetische camouflage en zeer goed behandelbaar. Ook deze behandeling is eventueel zelf aan te leren. Cosmetische camouflage kan uiteraard ook èènmalig behandeld worden voor die ene speciale dag of avond...  

(Prijs v.e. behandeling op aanvraag; producten zijn te bestellen na vaststelling kleur huidondertoon)

Standaard behandeling

» 

 

Voet-behandelingen Beauty-behandelingen Maak direct een afspraak
Last van vervelende kwaaltjes. Mizzy-t bepaald bij een intake gesprek wat er mankeert en start in overleg het plan van aanpak. U kunt bij ons terrecht voor een aantal beauty behandelingen zoals wimper extensions of een heerlijk Indian-head massage. Last van uw voeten of zin in een beauty behandelingen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak
Lees meer... Lees meer... Lees meer...

Contact Openingstijden Volg ons

Mizzy-t Beauty & Feet

Marina van der Aa

Heidonk 1

5242GS Rosmalen

 

 

0648765474

 

 

www.mizzy-t.nl

 

 

info@mizzy-t.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

 

09:00 - 20:00 uur

09:00 - 20:00 uur

09:00 - 20:00 uur

09:00 - 13:00 uur

Gesloten

Alleen op afspraak

Gesloten

 

Buiten onze openingstijden alleen op afspraak

 

 

Blijf op de hoogte van onze activiteiten